Niedru cukurs, jūras sals, avenes, ķiploki,
drupinātie melnie pipari, pētersīļi, čilli
pipari, krustnagliņas, pipari smaržīgie,
rozmarīns, piparmētra.
Niedru cukurs un jūras sāls veido izcilu
pamatu, kas līdzsvaro garšas, palīdzot
ēdienam iegūt zeltainu un kraukšķīgu
garoziņu.
Avenes piešķir unikālu, augļainu un
viegli saldenu noti, kas lieliski kontrastē ar
pikantajām garšvielām.
Ķiploki un drupinātie melnie pipari rada
spēcīgu garšas bāzi un mērenu asumu.
Krustnagliņas un smaržīgie pipari
piešķir siltu, sarežģītu un bagātīgu
aromātu.
Pētersīļi, rozmarīns un piparmētra
piešķir svaigumu un vieglumu, padarot
garšu harmonisku un patīkamu.