Esam daļa no Slow Food kustības, kuras mērķis ir saglabāt vietējās tradīcijas, popularizēt bioloģisko lauksaimniecību un izglītot sabiedrību.
Zaļais sertifikāts apliecina zaļas” saimniekošanas principu ievērošanu, resursu saudzēšanu, par videi un vietējai kopienai draudzīgu tūrisma piedāvājumu.
SIA “Egle un kalns” 31.03.2025. noslēdza ar LIAA līgumu Nr.9.3-1-L-2025/96 par atbalsta
saņemšanu eksporta atbalsta nodrošināšanai projekta “MVU inovatīvas uzņēmējdarbības
attīstība” ietvaros, ko līdzfinansē Eiropas Reģionālās attīstības fonds.
Sadarbība
Cilvēks un darbs
Aiz katra paveiktā darba stāv kāds cilvēks. Arhitektūru atjaunojuši un interjeru esam radījuši kopā ar arhitektiem Lauderiem, savukārt dārza izveide notika Ilzes Rukšānes (Alps ainavu arhitekti) vadībā. Tāpat kā ēdienkartes radīšanas pamatā ir apkārtnes zemnieka darbs un savvaļā izaugušais, arī tā pasniegšanai izvēlamies vietējos traukus no Evija Ceramics, Riharda Vidzicka (Vienkoču parks). Artis Nīmanis radījis visas stikla lampas Pavāru mājā, savukārt metāla darbu autors ir Miks Ozols, mēbeļu risinājumu realizēja Straubek mēbeles.
Aiz Pavāru mājas stāsta stāv mūsu sadarbība ar cilvēku. Aizrautīgu, zinošu un ar ciešu personīgo kontaktu mūsu sadarbībā. Mēs ticam, ka uzticot profesionālim, mēs radām arī ilgspējīgu lēmumu.