Dziļurbuma ūdens, termiski neapstrādāta ābolu sula 34%, termiski neapstrādāta cidoniju sula 6%, cukurs 2.5%, ogļskābā gāze, konservants (kālija sorbāts).
Ābolu limonāde no Latvijas zemnieku āboliem. Tai piemīt saldeni skāba garša, karamelizēti ceptu ābolu aromāts ar medus niansēm un patīkams svaigums. Šefpavārs Ēriks Dreibants iesaka baudīt atdzesētu.
Dzērienu esam radījuši kopdarbā ar draugu Jāni Kivilandu, no saimniecības "Ābula ābols" Trikātas pagastā.
Bez mākslīgām garšām un krāsvielām.
Maz cukura.
Vegānisks.
Dziļurbuma ūdens, termiski neapstrādāta ābolu sula 34%, termiski neapstrādāta cidoniju sula 6%, cukurs 2.5%, ogļskābā gāze, konservants (kālija sorbāts).