Īsa, bet īpaši garda sezona - sparģeļi
Balti no Vācijas, zaļi no Latvijas. Iepazīsim un izgaršosim sparģeļus septiņās Ērika receptēs. Mēģināsim saprast, kāpēc baltie Vācijas sparģeļi ir tāds kulta ēdiens un kāpēc katru gadu arvien vairāk Latvijas gardēži bauda zaļos spargeļus.
Dalīsimies ar receptēm, gatavošanas tehnikām un noslēpumiem, uzzināsi, ar kādiem dzērieniem visgardāk baudīt tos un protams - garšosim.
Semināru ciklu vadīs saimnieks un šefpavārs Ēriks Dreibants
semināru cikls ar Ēriku Dreibantu
SPARĢEĻI
Pavāru mājā Līgatnē
26.aprīlis / 18:00
Dalība 50EUR personai
Cenā iekļauts seminārs, sagaidīšanas uzkodas, degustācijas ēdieni
Dzērieni par papildus samaksu
Notikuma ilgums 2 stundas
Būsim nelielā lokā, tāpēc vietu skaits ierobežots
Rezervācija, iegādājoties biļetes