PASĀKUMI

Cēsu novada Restorānu nedēļa Cēsu novada Restorānu nedēļa

Cēsu novada Restorānu nedēļa

Klāt ir ikgadējā Cēsu novada Restorānu nedēļa,
kuras ēdienkartē šopavasar galvenajā lomā - sparģelis

Šim notikumam par godu būsim atvērti visu nedēļu no otrdienas līdz svētdienai un tā ir lieliska iespēja ieplānot Vidzemi kā galamērķi, apciemojot vairākus restorānus un šefpavārus.

3-kārtu ēdienkartē pasniegsim

> Balto un zaļo sparģeļu tartars ar Straupes bio olu garšaugu garozā un rīvētu kūpinātu foreli
> Lēni gatavots teļa vaigs ar sparģeļu biezeni, pavasara dārzeņiem, vītinātiem lakšiem un Beurre Blanc mērci
> Rabarbers, sparģelis, rabarbers

Cēsu novada Restorānu nedēļa
no 31.marta līdz 9.aprīlim

3-kārtu ēdienkarte 30EUR personai
pieskaņotu vīnu izlase 18EUR personai
bezalkoholisko dzērienu izlase 12EUR personai

Restorānu nedēļas piedāvājumu pasniegsim šādos laikos:
otrdiena - ceturtdien 17:00 & 18:00 & 19:00
piektdien 14:00 & 16:00
sestdien 13:00 & 16:00 & 19:00
(19:00 pieejama 3-kārtu ēdienkarte un 6-kārtu degustāciju ēdienkarti, izvēli pierakstot komentāra, veicot rezervāciju)
svētdien 13:00 & 16:00


Rezervācijas iespējams pieteikt  --> šeit

Iedvesmojies un seko līdzi sociālajos tīklos

@pavarumaja